0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Catering in Azewijn

Wilt u catering bestellen in Azewijn?

Wij leveren diverse soorten catering in Azewijn. Kijk hier voor ons assortiment.


Geschiedenis Azewijn

Van het bestaan van het dorp wordt voor het eerst melding gemaakt in bronnen die uit de vroege Middeleeuwen stammen. Eveneens in de Middeleeuwen is aan de rand van het dorp een kleine burcht gebouwd van waaruit de Ridders van Aswin de omgeving onveilig maakten. De restanten hiervan zijn nog altijd zichtbaar op de hoek van de Dr. Hoegenstraat en de Marssestraat.


In de dorpskern ligt het water De Laak waar in vroegere tijden Mechteld ten Ham, een vrouw uit ‘s Heerenberg, in het water is gegooid, om te laten bewijzen dat ze een heks was. Ze bleef drijven, hetgeen als bewijs gold. Vervolgens is deze laatste heks van Nederland op de brandstapel gezet te ‘s-Heerenberg.

Voorziening Azewijn

Het dorp, overwegend van katholieke signatuur, heeft een eigen rooms-katholieke kerk, de Sint-Mattheüskerk. Deze kerk is gewijd aan de heilige Mattheüs. Azewijn heeft ondanks haar geringe omvang nog enkele voorzieningen, zoals een basisschool en een café met een zaal. Winkels zijn er echter niet meer (de laatste kruidenier/bakkerij werd in 2016 opgeheven).


Verenigingen Azewijn

Azewijn heeft haar eigen voetbalclub, genaamd VV Den Dam. Ook heeft het dorp een schutterij (Schutterij Wilhelmina), fanfare (Fanfare St. Joseph) en is er een toneelvereniging onder de naam “ONS Genoegen”. Wilt u catering bestellen voor een van deze verenigingen of organiseert u een bruiloft bij kasteel 's Heerenberg? Dan kunt u bij ons terecht voor (h)eerlijke catering en zelfs voor aankleding.

JIJ BESTELD. WIJ BEREIDEN & BEZORGEN

U kunt ons bellen of direct bestellen via het bestelformulier! Wij staan 7 dagen per week klaar voor uw Ontbijt, Lunch en Diner.

VERS BEREID

Meer informatie

Al onze arrangementen, buffetten en feesten zijn te boeken vanaf 15 personen op basis van beschikbaarheid.

Zullen wij de afwas doen? Borden en bestek zijn bij te huren voor € 1,- p.p en mogen vuil retour.

Prijzen zijn inclusief bezorgen in een straal van 25 km vanaf Braamt, 25 tot 50 km € 15.- en meer dan 50 km op aanvraag.

Aan genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Boven genoemde prijzen zijn inclusief BTW.