0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Catering met aandacht

Kwaliteit catering voor een "Achterhoekse Prijs"ONZE WAARDEN


Professioneel & Integer

Wij hechten waarde aan professionaliteit en integriteit. Ons personeel is dan ook bij uitstek geschikt voor alle soorten service die wij bieden. Zij worden voortdurend door middel van cursussen opgeleid in de nieuwste mogelijkheden. Op deze manier kunnen wij als Achterhoek Catering voorzien in het organiseren van een zorgvuldig verzorgd Walking Diner tot de culinaire verzorging bij een uitvaart.


Wij staan graag voor u klaar!

U BESTELT

Maak uw keuze uit ons aanbod, staat uw wens er niet tussen laat het ons weten en wij kijken samen naar een maatwerk oplossing. Combineren van gerechten en menu’s zijn natuurlijk ook mogelijk. Toch iets meer informatie nodig bel, app of mail gerust.

Stap: 1 / 3

WIJ BEREIDEN

Onze koks gaan voor je aan de slag. Met verse producten van het seizoen bereiden wij jouw bestelling en zorgen er aandachtig voor om het goed te vervoeren. Mochten er dieetwensen zijn, dan kunt u dit bij opmerkingen invullen.

Stap: 2 / 3

WIJ BEZORGEN

Jouw datum, tijd en adres heb je aan ons doorgegeven en wij zullen er op de afgesproken tijd zijn met een heerlijke maaltijd. Eet smakelijk! Het ophalen overleggen wij met je bij levering.

Stap: 3 / 3