0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

UW BEDRIJFSFEEST


Bedrijven

Locatie

Uw feest bij u op het bedrijf, midden in het bos, in een theater, op het water, op een door u gekozen locatie of een locatie van Achterhoek Catering? Samen overleggen wij welke locatie het best bij u en uw feest past. Geen plek is te gek voor ons en wij doen graag iets nieuws. Met plezier horen wij uw ideeën aan en samen komen we tot een passend ontwerp van uw bedrijfsfeest.

Kerstborrel

De feestdagen beginnen met een gezellige kerstborrel verzorgd door Achterhoek Catering, veel beter gaat het niet worden! Wij toveren uw bedrijfshal om tot een sfeervol geheel. Of het nu gaat om één van onze buffetten, een winterbarbecue of een foodtruckfestival, u kijkt er met plezier op terug. Wij verzorgen de kerstborrel zoals u dat voor ogen heeft, uiteraard staan wij u met raad en daad ter zijde.

Vakantieborrel

Het werkjaar met een goed gevoel afsluiten met één van onze buffetten, een fijne barbecue of één tot in de puntjes verzorgde vakantieborrel van Achterhoek Catering. Hoe fijn kan het zijn?! Uiteraard verzorgen wij het feest volledig naar uw wensen en ondersteunen u waar nodig.

Bedrijfsfestival

Tijd voor een bedrijfsfeest? Ons bedrijfsfestival is een bedrijfsfeest in nieuwe stijl. Bijna alles is mogelijk bij een bedrijfsfestival. U kunt daarbij denken aan een foodtruckfestival, verschillende activiteiten, een complete kermis, passende muziek, themafeest…..Geen moeite is te veel. Uiteraard zullen wij alles in overleg met u organiseren.

Relatiedagen

Zoekt u voor uw relatiedag ondersteuning? Dan bent u bij Achterhoek Catering aan het juiste adres. Achterhoek Catering ontzorgt, denkt mee en doet het graag op uw manier. Daarbij kunt u denken aan:

Ontvangst van uw relaties op een gepaste manier. Verzorging van de inwendige mens met lunch, gezonde snacks, tussendoortjes, consumpties en meer. Of bijvoorbeeld : koffiecorner, Foodcorner, Foodtruck, parkeerwachters, audiovisuele middelen, valet parking, gepersonaliseerde items zoals: vlaggen, wegbewijzering, gifts etc.

Open dagen

Tijdens uw open dag wilt u alle tijd besteden aan het promoten van uw bedrijf. Achterhoek Catering neemt de verzorging van uw gasten op zich. Of het nu gaat om een kop koffie met een warme appelflap, verschillende foodcorners, entertainment of een compleet Foodtruck festival, Achterhoek Catering zorgt voor een passende invulling. Wij komen graag bij u om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken, wij zetten graag een stap extra voor uw bedrijf.


Jubilarissen

Trouwe werknemers verdienen extra aandacht, in de huidige economie is het bijzonder om jubilarissen te hebben en het bewijs van een gezonde bedrijfscultuur. Daar mag u zeker trots op zijn! Achterhoek Catering denkt graag met u mee, op welke wijze u de jubilaris het best in het zonnetje kunt zetten. Van aangeklede borrel tot compleet feest, van limousine tot VIP-behandeling, bij Achterhoek Catering is bijna alles mogelijk. Met plezier horen wij uw ideeën aan.

Themafeesten

Uw feest in een thema gegoten, u zegt het maar! Achterhoek Catering verzorgt de totale invulling van uw feest. Denk daarbij aan: aankleding, entertainment, artiesten, eten, drinken en begeleiding. In overleg bepalen wij samen met u welk feest het best bij u past, maakt niet uit welk thema, Achterhoek Catering maakt het waar. Is het nog nooit gedaan? Dan is het pas echt interessant!!


Personaliseren

Wij kunnen uw feest van een persoonlijk tintje voorzien.Dat persoonlijke tintje zorgt ervoor dat men nog lang over uw feest praat. U kunt daarbij denken aan:

  • Viltjes met uw logo, foto van de jubilaris, in themastijl….
  • Aankleding in bedrijfskleuren
  • Photobooth: funfoto’s in stijl en met logo
  • Bierflesjes met aangepaste etiketten
  • Glazen met logo
  • Themakleding met logo
  • Vlaggen
  • Afscheidspresentje in stijl
  • Overlevingspakket voor morgen.
  • De mogelijkheden zijn eindeloos, u zegt het maar.