0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

BRUILOFTEN


Trouw catering

Voor de trouw catering is Achterhoek Catering de beste cateraar. Een uitmuntende catering op uw grote dag is onmisbaar. Wij ontzorgen u compleet op het gebied van de catering tijdens uw trouwdag. Dit doen wij met personeel, materiaal, licht en geluid. Alles wordt geregeld.

Complete trouw catering

Naast het personeel, materiaal, licht en geluid regelen wij nog veel meer. Bijvoorbeeld het servies en bestek, de tafels en stoelen, het diner en het feest er omheen. Ook de afwas komt voor onze rekening. U hoeft zich hier dus totaal geen zorgen om te maken. Wij denken van het begin tot het eind met u mee om u compleet te ontzorgen. U kunt zo optimaal genieten van uw grote dag.

Het perfecte huwelijksdiner

Wij hebben al veel ervaring met het verzorgen van catering, feesten en diners. U kunt dus het huwelijksdiner gerust aan ons overlaten. U kunt kiezen uit een vooraf samengesteld diner, maar u kunt ook uw eigen wensen aan ons doorgeven. Uiteraard kunnen wij ook samenwerken met uw weddingplanner.

Het is ons doel om het mooist denkbare diner voor u neer te zetten. Dit doen wij vanuit onze passie: de mooiste dag mogelijk voor u neerzetten.

Huwelijksfeest op locatie of bij u thuis

Hebt u nog geen locatie voor uw trouwfeest? Dat is geen probleem. Wij hebben enkele prachtige locaties waar u uw feest kunt geven. Uiteraard is het ook mogelijk om het feest gewoon bij u thuis plaats te laten vinden. Wat is er nou mooier dan het feest op een fijne locatie plaats te laten vinden?

Vraag een offerte aan

Vraag direct een offerte aan als u ons wilt inhuren voor de catering van uw trouwfeest. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen door te spreken zodat het feest van uw dromen waargemaakt kan worden! U neemt zeer eenvoudig contact met ons op door het online contactformulier in te vullen.

Muziek en entertainment

Wilt u een unieke trouwceremonie met Dirk Zelenberg? Of een andere bijzondere BABS die jullie trouwt? Vindt u het leuk als uw gasten ontvangen worden door steltlopers of dat er een tafelgoochelaar rondloopt tijdens uw receptie? Een muziekje op de achtergrond of een enthousiaste band erbij ’s avonds? Wij hebben vele suggesties in ons bestand van leuke jazz bandjes tot gave dj’s, kindervermaak en zingende obers. Wij helpen u graag om tot een sfeervolle dag en avond te komen.

Styling en aankleding

Hierin kunnen wij voor jullie alles uit handen nemen en de gehele styling en decoratie voor jullie bruiloft verzorgen of een deel ervan, alles natuurlijk in overleg. Wij werken hiervoor samen met ervaren stylistes. Zij hebben een zeer uitgebreide catalogus met daarin meerdere stijlen, waardoor de locatie precies aangekleed kan worden naar jullie eigen smaak. Natuurlijk is het ook mogelijk om de decoratie helemaal zelf te regelen.


Culinaire invulling

Wij denken graag met je mee voor een heerlijke bbq of een uitgeserveerd diner naar wens. Ook fingerfood of tapas behoort tot de mogelijkheden. Voor de drankjes hebben wij bijvoorbeeld ook drankpakketten zodat je van te voren weet waar je aan toe bent. Wij passen ons aan geheel in de stijl van uw feest.

Tarieven

Jullie willen natuurlijk graag weten wat de kosten zijn van jullie bruiloft. Dit hangt echter af van jullie eigen wensen en hoe jullie het willen. Na onze eerste ontmoeting kunnen we een globaal kostenoverzicht maken als jullie het aantal gasten, de locatie, de duur van de dag en de cateringwensen aan ons doorgeven. Past dit niet in jullie straatje? Dan gaan we kijken hoe we door middel van andere oplossingen toch bij elkaar kunnen komen.


Compleet ontzorgen

Geniet zorgeloos van de mooiste dag uit jullie leven! Wij regelen alles, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten. Samen plannen we jullie dag, van de ceremonie tot het afscheidspresentje. Wij regelen de locatie, het ontvangst van jullie gasten, een unieke bruidstaart, de catering en het feest. Met één vaste aanspreekpartner wordt jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd.