0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

INTEGER & PROFESSIONEEL


Uitvaart

Culinaire aanvulling

Wij staan graag voor u klaar wanneer het gaat om het verzorgen van uitvaartcatering, geheel naar wens van de overledene of naaste familie. Wij verzorgen een condoleance van koffie tot wijn en van petit fours, verse broodjes, luxe hapjes tot een uitgeserveerd diner. Het samenzijn na een overlijden kan zo op verschillende manieren worden ingevuld en maakt het persoonlijk.

Aankleding

Wij kunnen het afscheid in stijl begeleiden op uw eigen locatie, maar ook bijvoorbeeld in de kerk of op een plek waar de overledene graag was. Of het nu tafels en stoelen zijn of kopjes en glaswerk. Maar denk ook aan een tent, verlichting, een scherm voor persoonlijke foto’s, een zanger(-es) of koor.

Locatie

Bent u nog op zoek naar een locatie voor de uitvaart en/of uw samenzijn? Wij werken graag samen met een locatie naar keuze voor een sfeervolle plechtigheid.

Integer gastheerschap

Hoe aangenaam is het als de nabestaanden en gasten correct worden voorzien van de nodige dranken en versnaperingen? Wij bieden zeer ervaren en betrokken medewerkers die ervoor zorgen dat niemand iets tekort komt, zonder dat ze zelf zichtbaar aanwezig zijn.