0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

LOCATIES


Bruiloften

Wij beschikken over een prachtige locatie midden in de natuur. Het leent zich uitstekend voor een combinatie van een binnen- en buitenfeest. Willen jullie graag trouwen op een eigen locatie? Uiteraard kan dat ook! Een aantal voorbeelden van locaties zijn:

Woodies

Woodies bestaat uit een hoofdzaal met een openhaard in het midden. Het direct aansluitende loungeterras geeft een prachtig uitzicht over het strand en de plas. Bij mooi weer zijn er uitstekende mogelijkheden tot uitbreiding naar buiten, ook met overkapping en heathers. Overnachtingsmogelijkheden zijn hier in een groepsaccomodatie, glamping tenten, uw eigen tent of caravan.

De Bongerd

De Bongerd is een prachtige groepsaccommodatie in Gaanderen met overnachtingsmogelijkheid tot 32 personen. De centrale ruimte is modern ingericht maar toch zijn de oude gebinten intact gebleven van deze omgebouwde boerderij. De ruime tuin geeft mogelijkheid uw feest deels buiten te laten plaats vinden.

Kasteel Slangeburg

Landgoed Slangeburg is gelegen in de prachtige bossen van Doetinchem. Het kasteel dateert uit 1354. Het romantische ‘Koetshuis’ is een prachtige plek voor de huwelijksvoltrekking en de omgeving biedt veel moois voor een fotoreportage.

Wijngaard Duetinghem 838

Tegen de Kruisbergse bossen aan ligt deze uitgestrekte wijngaard met een mooie appelboomgaard als buitenterras. In deze sfeervolle wijnmakerij kunt u prachtige foto’s maken. Voor een intiem en sfeervol feest.

Korenhorst

De Korenhorst is een romantisch en gezellig bed & breakfast, groepsaccomodatie en appartement in het heuvelachtige Montferland. U heeft vanuit het riante huis en tuin een prachtig uitzicht over de uitgestrekte weilanden en de bosrand van het Bergherbos.

Theater Engbergen

Een prachtig openlucht theater met 18 zit ringen , mooi gelegen in het bos van Gendringen.

Muziek en entertainment

Wilt u een unieke trouwceremonie met Dirk Zelenberg? Of een andere bijzondere BABS die jullie trouwt? Vindt u het leuk als uw gasten ontvangen worden door steltlopers of dat er een tafelgoochelaar rondloopt tijdens uw receptie? Een muziekje op de achtergrond of een enthousiaste band erbij ’s avonds? Wij hebben vele suggesties in ons bestand van leuke jazz bandjes tot gave dj’s, kindervermaak en zingende obers. Wij helpen u graag om tot een sfeervolle dag en avond te komen.

Styling en aankleding

Hierin kunnen wij voor jullie alles uit handen nemen en de gehele styling en decoratie voor jullie bruiloft verzorgen of een deel ervan, alles natuurlijk in overleg. Wij werken hiervoor samen met ervaren stylistes. Zij hebben een zeer uitgebreide catalogus met daarin meerdere stijlen, waardoor de locatie precies aangekleed kan worden naar jullie eigen smaak. Natuurlijk is het ook mogelijk om de decoratie helemaal zelf te regelen.


Culinaire invulling

Wij denken graag met je mee voor een heerlijke bbq of een uitgeserveerd diner naar wens. Ook fingerfood of tapas behoort tot de mogelijkheden. Voor de drankjes hebben wij bijvoorbeeld ook drankpakketten zodat je van te voren weet waar je aan toe bent. Wij passen ons aan geheel in de stijl van uw feest.

Tarieven

Jullie willen natuurlijk graag weten wat de kosten zijn van jullie bruiloft. Dit hangt echter af van jullie eigen wensen en hoe jullie het willen. Na onze eerste ontmoeting kunnen we een globaal kostenoverzicht maken als jullie het aantal gasten, de locatie, de duur van de dag en de cateringwensen aan ons doorgeven. Past dit niet in jullie straatje? Dan gaan we kijken hoe we door middel van andere oplossingen toch bij elkaar kunnen komen.


Compleet ontzorgen

Geniet zorgeloos van de mooiste dag uit jullie leven! Wij regelen alles, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten. Samen plannen we jullie dag, van de ceremonie tot het afscheidspresentje. Wij regelen de locatie, het ontvangst van jullie gasten, een unieke bruidstaart, de catering en het feest. Met één vaste aanspreekpartner wordt jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd.