0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

IDEAAL VOOR THUIS


Kok aan huis

Wij kunnen u op verschillende manieren voorzien van een kok aan huis. Daar wij van Achterhoek Catering brede kennis en ervaring hebben, bent u ervan gegarandeerd dat u een betrouwbare partner in huis haalt. Onze kok aan huis kan verschillende opties verzorgen, bijvoorbeeld workshops maar ook een barbecue tijdens uw feest.

Workshops

U kunt met onze kok aan huis met vrienden verschillende workshops volgen. Wij bieden u workshops aan op het gebied van eten en drinken, die aangepast zijn per seizoen. Onze workshops kunnen op bijna elke locatie gegeven worden.

Tijdens onze workshops gaat u in groepjes aan de slag met het bereiden van eten, drinken of een combinatie van beide. De begeleiding wordt altijd gegeven door een professionele kok, zodat u een optimaal resultaat behaald met uw eigen hapjes. Na afloop van de workshop kunt u genieten van uw eigen creaties.

Walking dinner

Bij een walking dinner kunt u van een diner genieten zonder dat u de hele tijd aan tafel zit. Onze chefs koken ter plekke en u krijgt het diner geserveerd waar u staat of zit. Bij een walking dinner krijgt u kleine maar hoogwaardige gerechtjes die vakkundig bereid zijn.

Samen tafelen

Samen aan tafel zitten en genieten van het eten dat u geserveerd krijgt? Ook dat is een optie waar u bij ons voor kunt kiezen. Onze professionele koks bereiden voor u ter plekke de meest hoogwaardige gerechten. Deze hangen samen met het seizoen. U kunt kiezen uit verschillende 5-7-9-11 gangen diners, maar het is ook mogelijk om uw eigen opties aan ons door te geven.

Foodtruck aan huis

Naast workshops, walking dinners en samen tafelen kunt u ook kiezen voor een foodtruck aan huis. Wij bieden verschillende foodtrucks voor u om tijdens uw feest aan huis te zetten. Bij onze foodtrucks kunt u denken aan streetfood, meerdere gangendiners maar ook smoothie bars of een speciaal bier truck.

Huur een kok aan huis in

Huur gelijk een kok aan huis in voor uw workshops of evenement. Wij horen graag uw wensen aan om met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden die daar bij passen. U neemt contact op via het online contactformulier.

JIJ BESTELD. WIJ BEREIDEN & BEZORGEN

Je kunt ons bellen of direct bestellen via het bestelformulier! Wij staan 7 dagen per week klaar voor jouw Ontbijt, Lunch en Diner.

VERS BEREID

Meer informatie

Al onze arrangementen, buffetten en feesten zijn te boeken vanaf 15 personen op basis van beschikbaarheid.

Zullen wij de afwas doen? Borden en bestek zijn bij te huren voor € 1,- p.p en mogen vuil retour.

Prijzen zijn inclusief bezorgen in een straal van 25 km vanaf Braamt, 25 tot 50 km € 15.- en meer dan 50 km op aanvraag.

Aan genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.