0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

IDEAAL VOOR THUIS


Kok aan huis

Met onze brede kennis en ervaring haalt u een betrouwbare partner aan huis.

Workshops

Samen met bijvoorbeeld jouw vrienden, familie of collega’s een workshop volgen, Achterhoek Catering zorgt voor een geslaagd avontuur dat is aangepast aan het seizoen. Je kunt denken aan workshops op het gebied van eten en drinken of de combinatie van beide: Tapas en Bier, Pasta en Wijn, Fingerfood en Whisky, de mogelijkheden zijn legio. Wij hebben voor je een aantal workshops uitgewerkt die wij op bijna iedere locatie kunnen verzorgen. Je gaat gezellig in groepjes aan de slag, onze pro’s begeleiden jullie en waarborgen een goed resultaat. Na het harde werken is er tijd voor ontspanning en gaan jullie genieten van hetgeen je zelf hebt gemaakt. Heb je zelf een goed idee? Wij denken mee en bekijken graag de mogelijkheden.

Walking Dinner

Genieten van een heerlijk diner zonder de hele tijd aan tafel te zitten? Walking Dinner is de oplossing! De chefs koken ter plekke en je krijgt het diner geserveerd daar waar je staat of zit. Onze gastheren en gastvrouwen serveren de kleine hoogwaardige gerechtjes op een ongedwongen vakkundige manier, uiteraard krijg je daarbij gedetailleerde uitleg over het geserveerde. Behoefte aan aankleding, meubilair, wijnadvies en meer? Samen met jou stellen wij het Walking Dinner samen.

Samen Tafelen

Waar je maar wil, gezellig samen aan tafel zitten en genieten van de gerechten die onze pro’s voor jou bereiden en serveren. Altijd vers, uit de regio, aangepast aan het seizoen en van hoge kwaliteit. Wij hebben verschillende 5-7-9-11 gangen menu’s samengesteld voor je. Ben je verliefd op bepaalde gerechten? Achterhoek Catering denkt mee...

Foodtruck Aan Huis

Wij zijn een creatieve foodtruck cateraar die inspeelt op de laatste trends en waarbij jouw wensen centraal staan. Je kunt bijvoorbeeld denken aan authentiek streetfood of meerder gangen-diners, maar ook aan een smoothie bar of een speciaal bier truck. Meer informatie vind je hier

JIJ BESTELD. WIJ BEREIDEN & BEZORGEN

Je kunt ons bellen of direct bestellen via het bestelformulier! Wij staan 7 dagen per week klaar voor jouw Ontbijt, Lunch en Diner.

VERS BEREID

Meer informatie

Al onze arrangementen, buffetten en feesten zijn te boeken vanaf 15 personen op basis van beschikbaarheid.

Zullen wij de afwas doen? Borden en bestek zijn bij te huren voor € 1,- p.p en mogen vuil retour.

Prijzen zijn inclusief bezorgen in een straal van 25 km vanaf Braamt, 25 tot 50 km € 15.- en meer dan 50 km op aanvraag.

Aan genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.