0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

IDEAAL VOOR THUIS


Livecooking in de Achterhoek

Wij kunnen u voorzien van livecooking in de Achterhoek. Ons assortiment bestaat uit veel verschillende soorten opties voor livecooking, bijvoorbeeld smokers of barbecues. Tevens beschikken wij over een prachtige locatie in de natuur die zich perfect leent voor een feest in combinatie met livecooking.

Livecooking op verschillende manieren

U kunt bij ons terecht voor verschillende manieren van livecooking. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • De Smoker;
  • De Vuurschaal;
  • De Braai;
  • De Steenoven;
  • De Swing;
  • Het Spit;
  • Open vuur.

Tevens bieden wij verschillende opties voor de catering. Wilt u een barbecue met verschillende soorten vlees of toch liever hamburgers? Niets is ons te gek. Indien u speciale wensen heeft, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij gaan graag met u in gesprek om te horen wat uw wensen zijn. Samen brengen we uw wensen samen met onze mogelijkheden zodat de catering uw feest helemaal compleet maakt.

U bestelt, wij bereiden en bezorgen

Al onze arrangementen en buffetten worden vers bereid. Dit kan dus bij u op locatie, maar wij kunnen ook vooraf gerechten bereiden. Ook de afwas kunnen wij voor u doen. U kunt bij ons voor slechts 1 euro per persoon serviesgoed en bestek huren. Dit mag vuil retour, waardoor u er geen omkijken meer naar hebt.

Neem direct contact op

Ziet u het zitten om uw feest te voorzien van livecooking in de Achterhoek? Neem dan direct contact met ons op voor een offerte. Het contact opnemen gaat zeer eenvoudig via het contactformulier op onze website. Wij gaan graag met u in gesprek om de catering voor uw feest compleet te maken en perfect te laten verlopen.

JIJ BESTELD. WIJ BEREIDEN & BEZORGEN

Je kunt ons bellen of direct bestellen via het bestelformulier! Wij staan 7 dagen per week klaar voor jouw Ontbijt, Lunch en Diner.

VERS BEREID

Meer informatie

Al onze arrangementen, buffetten en feesten zijn te boeken vanaf 15 personen op basis van beschikbaarheid.

Zullen wij de afwas doen? Borden en bestek zijn bij te huren voor € 1,- p.p en mogen vuil retour.

Prijzen zijn inclusief bezorgen in een straal van 25 km vanaf Braamt, 25 tot 50 km € 15.- en meer dan 50 km op aanvraag.

Aan genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.