0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

UW FEEST


Feest mogelijkheden in de Achterhoek

Geeft u een feest in de Achterhoek en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn Achterhoek Catering en kunnen uw feest voorzien van catering. Wij staan voor catering met aandacht, voor een ‘Achterhoekse prijs’. U kiest bij ons voor kwaliteit en catering op een moderne manier. Bij ons behoort een vegan catering ook tot de opties. Vul direct het contactformulier in voor een offerte als u ons in wilt huren voor de catering van uw feest. Bent u benieuwd naar meer feest mogelijkheden in de Achterhoek? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

Verschillende soorten feesten

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten feesten, zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en uitvaarten. Maar ook voor uw privé feest kunt u bij ons terecht. Daarbij bieden wij verschillende mogelijkheden in de catering. U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten catering:

  • Buffet;
  • Barbecue;
  • Hapjes en amuses;
  • Lunch & brunch;
  • High tea, high bier of high wine;
  • Livecooking;
  • Ontbijt.

Uw feest op locatie

Weet u nog niet op welke locatie uw feest plaats gaat vinden? Dat is voor ons geen enkel probleem. Uw feest midden in het bos, in een theater, op het water, alles is bij ons mogelijk. U kunt de locatie zelf kiezen, maar het is uiteraard ook mogelijk om een locatie van Achterhoek Catering te kiezen. Wij overleggen met u over de locatie en welke mogelijkheden daarbij horen.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u ons inhuren voor de catering van uw feest? Dan vraagt u zeer eenvoudig een offerte aan via onze website. Wij nemen vervolgens contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken. Zo zetten wij voor u de perfecte catering neer zodat uw feest onvergetelijk wordt.