0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

High Wine & Bier

High Wine

Onze vinoloog heeft, meegaand met het seizoen div. soorten wijnen voor jullie in petto. Samen met onze chefkok zijn er div. warme en koude gerechtjes bedacht. In april en mei kun je lekkere wijn-spijs combinaties verwachten met asperges, en in het najaar met bijvoorbeeld wild en paddenstoelen. In een compleet verzorgde middag of avond van ongeveer 3 uur proeven jullie 6 verschillende wijnen, in combinatie met 6 verschillende gerechtjes.

Tot 15 personen €600,-

€39,50 p.p.

High Bier

Samen met 4 Achterhoekse brouwerijen hebben wij een 4-gangen bierproeverij voor jullie in petto. Proef de verschillende IPA’s , witbieren , quadrupels, trippels en dubbel bieren. 4 verschillende gangen met robuuste planken op tafel met div. soorten gerechtjes, denkend aan div. soorten bitterballen tot aan huisgemaakte spareribs, loempiaatjes met pulled pork tot aan mini- burgertjes in div. smaken. Deze middag of avond wordt begeleid door een echte bierkenner, die al jullie vragen kan beantwoorden.


Tot 15 personen €600,-

€39,50 p.p.

JIJ BESTELD. WIJ BEREIDEN & BEZORGEN

U kunt ons bellen of direct bestellen via het bestelformulier! Wij staan 7 dagen per week klaar voor uw Ontbijt, Lunch en Diner.

VERS BEREID

Meer informatie

Al onze arrangementen, buffetten en feesten zijn te boeken vanaf 15 personen op basis van beschikbaarheid.

Zullen wij de afwas doen? Borden en bestek zijn bij te huren voor € 1,- p.p en mogen vuil retour.

Prijzen zijn inclusief bezorgen in een straal van 25 km vanaf Braamt, 25 tot 50 km € 15.- en meer dan 50 km op aanvraag.

Aan genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Boven genoemde prijzen zijn inclusief BTW.