0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde
Schnitzel buffet - €16,50

Buffetten 3
  • Kipschnitzels
  • Varkensschnitzels
  • Kalfschnitzels, in panko en oude kaas gepaneerd
  • Gebakken ui, spek en champignons
  • Jägersaus
  • Saus van tomaat en kaas
  • Gebakken aardappelen
  • Seizoensgroenten
  • Salade van tomaat, komkommer, rode ui en feta
  • Frisse salade van mesclun en kruidendressing
  • Tricolore aardappelsalade van rozenval, bataat en truffelaardappel met spekjes en prei

Spareribs Buffet - €17,-

Buffetten 4
  • Spareribs, gelakt met smokey –bbq saus
  • Spareribs traditioneel
  • Spareribs, gemarineerd in rode peper en geconfijte mango
  • Spareribs, in een marinade van likeur 43 en kokos
  • Div. soorten koude sauzen
  • Geroosterde rozenval aardappel
  • Rösti met spekjes en ui
  • Salade van tomaat, komkommer, rode ui en feta
  • Witte koolsalade met appel en rozijnen
  • Bonensalade met mais en couscous

Pasta buffet - €16,-

Buffetten 5
  • Gnocchi salade met gerookte zalm en lente-ui
  • Penne salade met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Plankje met div. soorten italiaanse ham en worst -soorten
  • Frisse, ingelegde komkommer met feta
  • Tagliatelle
  • Tricolore
  • Farfalle
  • Carbonara saus
  • Bolognese saus
  • Oosterse saus met courgette, kip, kokos en gember
  • Lasagne met ricotta en spinazie in een kruidige roomsaus

Streekbuffet - €22,50

Buffetten 6
  • Salade met geitenkaas uit ’t Woold met veldsla , rode biet en een dressing van bloemenhoning
  • Salade van aardappel, droge metworst van ‘de Goed Gevulde’, begeleid door Doesburgse mosterd
  • Salade van pasta, met nägelholt, gegrilde Achterhoekse groentes en fenegriekkaas
  • Salade met kalfsmuis uit Sinderen, met een compôte van Achterhoekse ui en croutons van speltbrood
  • Vers gebakken oerbroden, kruidenboter en hangop met knoflook
  • Zwigjes haas met kastanjechampignons en spekjes
  • Rollade van ‘de Goed Gevulde’ met een saus van gekarameliseerde rode ui
  • Rouleau van scharrelkip, gevuld met kruidige roomkaas ,omwikkeld met spek
  • Stoof van rund (Gerritsen) met Wentersch dubbel, zilverui en ontbijtkoek
  • Aardappeltaartje met oude kaas
  • Ratatouille van vergeten groenten

Stamppotbuffet - €15,-

Buffetten 7
  • Hutspot
  • Boerenkool
  • Zuurkoolstamppot
  • Rookworst
  • Rijkelijk gevulde stoofschotel
  • Speklapjes
  • Gehaktballetjes in jus
  • Div. soorten tafelzuren

'Stamp Uniek' - €19,-

Buffetten 8
  • Spruitjes stamppot met oude kaas en uitgebakken spekjes
  • Stamppot prei kerrie
  • Pompoenstamppot met zonnebloempitten
  • Huisgemaakte stoofpeertjes
  • Ribbetjes in licht zoete bokbier marinade
  • Runderstoofschotel afgebonden met ontbijtkoek
  • Uitgebakken speklapjes in grove mosterd
  • Varkenshaasje met roquefortsaus
  • Pulled pork
  • Gebakken bloedworst met appel

Winter Wild Buffet - €15,-

Buffetten 9
  • Salade van rode biet, zilverui en geitenkaas
  • Aardappelsalade van rozenval, met uitgebakken boerenmetworst
  • Div. soorten wildpaté met veenbessen compôte
  • Salade van rodekool met gerookte reeham, dressing van balsamico en gedroogde abrikozen
  • Salade met eend, granaatappelpitjes, bloedsinaasappel en een dressing van appelazijn.
  • Div. soorten brood met kruidenboter, knoflookkwarkdip en verse pesto
  • Stoofschotel van wild, in een saus van ontbijtkoek en appelstroop
  • Wildzwijn, gevuld met farce van bospaddenstoelen, in een rode port -jus
  • Rouleau van kalkoen, gevuld met pruimen in een saus van bokbier
  • Gekonfijte konijnenboutjes met roergebakken paddenstoelen
  • Geroosterde rozenvalaardappel in rozemarijn
  • Roerbak van wortel; geel, oranje, paars en pastinaak
  • Pompoen puree met een vleugje komijn
  • Huisgemaakte stoofpeertjes

Bites Buffet - €19,-

Buffetten 10

Koude voorgerechtjes:

  • Spiesje van gemarineerde gamba’s en zalm met een crème van limoen
  • Vitello tonnato, met gefrituurde kappertjes en rode ui
  • Couscoussalade met feta, quacamole en gepofte tomaat
  • Gerookte eendenborst met cranberry compôte
  • Geroosterde bataat met gerookte brie en peer
  • Knolselderijsalade met pulled chicken en piccalillymayonaise
  • Gemarineerde paddenstoelen met blauwader kaas en mango

Warme gerechtjes:

  • Paprika, gevuld met oosterse quinoa
  • Witvis met tomaat, mozzarella en verse basilicum
  • Kipspiesje piri –piri met geroosterde courgette
  • Gehaktballetjes, in een saus van champignons, spek en ui
  • Aardappeltaartje met peccorino
  • Saltimbocca: rolletjes van kalf en salie

Buffet Gaanderen - €17,-

Buffetten 11
  • Frisse salade van tomaat, komkommer, feta en rode ui met een kruidige dressing
  • Pasta salade met rauwe ham en zongedroogde tomaatjes
  • Salade van aardappel , scharrelei en frisse prei
  • Div. broodsoorten met kruidenboter en knoflookkwarksaus
  • Gehaktballetjes uit de jus
  • Kipschnitzeltjes met gebakken ui en champignons
  • Varkenshaas met een saus van Doesburgse mosterd
  • Gebakken aardappelen
  • Seizoensgroenten, roergebakken

Buffet Didam - €19,50

Buffetten 12
  • Tricolore aardappelsalade van rozenval, bataat en truffel met een garnituur van geroosterde paprika en pulled pork
  • Reuzencarpaccio met piccalillymayonaise en gebakken champignons
  • Frisse salade met Amsterdamse ui, ossenworst, oude kaas en kruidencroutons
  • Couscoussalade met zalmsnippers en wasabi-crackers
  • Div. soorten brood, kruidenboter en knoflookkwarksaus
  • Runderstoofschotel, in een saus van zilverui en champignons
  • Rollade van varken, in een saus van rode port
  • Rouleau van scharrelkip, gevuld met kruidige roomkaas en omwikkeld met spek
  • Ribbetjes met een marinade van Likeur 43
  • Stoofpotje van div. soorten vis, verse wilde spinazie, gegratineerd met kruidenkorst
  • Gratin van aardappel met tomaat en mozzarella

Buffet Doetinchem - €23,50

Buffetten 13
  • Geroosterde kalfsmuis met een salade van veldsla, gekonfijte ui en een krokantje van Parmezaanse kaas
  • Bonbon van gerookte zalm, gevuld met garnalen en een dressing van yoghurt en knoflook
  • Tartaar van verse tonijn met groene asperges en kwartelei
  • Gemarineerde knolselderij met geroosterde eend, mango-peperdressing en gebakken cantharellen
  • Salade met gekonfijte peer, bloedsinaasappel, granaatappel en nägelholt, afgemaakt met gebrokkelde feta
  • Tricolore aardappelsalade van rozenval, bataat en truffel met een garnituur van geroosterde paprika en pulled pork
  • Div. soorten brood met kruidenboter, verse pesto en knoflookkwarksaus
  • Saltimbocca; kalfsrolletje, gevuld met salie
  • Runderrollade met een jus van truffel en bospaddenstoelen
  • Hele zalm, gegaard op groene kruiden en prei
  • Rouleau van kip, gegratineerd met gedroogde zontomaatjes en oude kaas
  • Paprikaatjes, gevuld met couscous, rozijnen en brie
  • Lasagne van groenten met ricotta
  • Rösti van zoete aardappel en sjalotjes

Buffet Doetinchem - €23,50

Buffetten 14
  • Geroosterde kalfsmuis met een salade van veldsla, gekonfijte ui en een krokantje van Parmezaanse kaas
  • Bonbon van gerookte zalm, gevuld met garnalen en een dressing van yoghurt en knoflook
  • Tartaar van verse tonijn met groene asperges en kwartelei
  • Gemarineerde knolselderij met geroosterde eend, mango-peperdressing en gebakken cantharellen
  • Salade met gekonfijte peer, bloedsinaasappel, granaatappel en nägelholt, afgemaakt met gebrokkelde feta
  • Tricolore aardappelsalade van rozenval, bataat en truffel met een garnituur van geroosterde paprika en pulled pork
  • Div. soorten brood met kruidenboter, verse pesto en knoflookkwarksaus
  • Saltimbocca; kalfsrolletje, gevuld met salie
  • Runderrollade met een jus van truffel en bospaddenstoelen
  • Hele zalm, gegaard op groene kruiden en prei
  • Rouleau van kip, gegratineerd met gedroogde zontomaatjes en oude kaas
  • Paprikaatjes, gevuld met couscous, rozijnen en brie
  • Lasagne van groenten met ricotta
  • Rösti van zoete aardappel en sjalotjes

JIJ BESTELD. WIJ BEREIDEN & BEZORGEN

U kunt ons bellen of direct bestellen via het bestelformulier! Wij staan 7 dagen per week klaar voor uw Ontbijt, Lunch en Diner.

VERS BEREID

Meer informatie

Al onze arrangementen, buffetten en feesten zijn te boeken vanaf 15 personen op basis van beschikbaarheid.

Zullen wij de afwas doen? Borden en bestek zijn bij te huren voor € 1,- p.p en mogen vuil retour.

Prijzen zijn inclusief bezorgen in een straal van 25 km vanaf Braamt, 25 tot 50 km € 15.- en meer dan 50 km op aanvraag.

Aan genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Boven genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Scroll naar top