0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

UW BARBECUE


Barbecue

In de zomer is een barbecue echt onmisbaar, ook op uw feest of evenement. Achterhoek Catering kan u voorzien van een barbecue arrangement. Wij hebben verschillende pakketten op onze website staan waar u uit kunt kiezen. Hebt u speciale wensen? Ook dan bent u bij ons van harte welkom. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bekijken.

De barbecue naar uw keuze

Niet alleen op het gebied van het barbecue vlees hebt u de ruime keuze, u kunt ook kiezen uit verschillende soorten barbecues. Wij bieden bijvoorbeeld een vuurschaal. Een professionele kok kan hiermee door middel van livecooking mooie gerechtjes klaarmaken. Ook een braai is onderdeel van het assortiment. Hiermee wordt het vlees op een langzame manier gegaard.

Barbecue inclusief kok

Een derde optie is een barbecue smoker. Hiermee kunt u een complete 8 gangen diner bereiden, inclusief warm dessert. Wilt u wel het genot van het heerlijke barbecuevlees van de smoker maar hebt u geen zin om dit zelf te verzorgen? Vanaf 20 personen krijgt u bij de smoker een eigen kok mee. Deze zal gedurende 2 uur heerlijke gerechten voor u bereiden.

Bestel nu uw barbecue arrangement

Bekijk online alle arrangementen die wij aanbieden op het gebied van barbecue en bestel deze zeer eenvoudig online. Zodra u uw bestelling geplaatst heeft nemen wij contact met u op om alles nog eens extra door te spreken.

Hebt u wensen maar staan deze niet op onze website? Dan kunt u via het online contactformulier contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij kijken altijd of uw wensen haalbaar zijn in combinatie met onze mogelijkheden.