0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

BARBECUE ACHTERHOEK


Barbecue in de Achterhoek

Bent u bezig met het organiseren van een feest en wilt u daar barbecue bij? Dat kan bij Achterhoek Catering. Wij kunnen u voorzien van verschillende barbecue arrangementen die inclusief borden, bestek en servetten zijn. Het is zelfs mogelijk om een kok in te huren. U krijgt dan het heerlijkste vlees voorgeschoteld zonder dat u er zelf ook maar iets voor hoeft te doen.

Verschillende soorten barbecue

Wij hebben verschillende opties in ons barbecue assortiment. Zo kunt u kiezen voor een vuurschaal waar door middel van livecooking mooie gerechtjes kunnen maken. Ook is er de optie voor een braai, waarin het vlees op een langzame manier gegaard wordt.

Naast opties met barbecue bieden wij ook smokers. Met een smoker kunnen complete 8 gangen diners bereid worden. Hier zit ook een warm geserveerd dessert bij in. Lijkt u dit wel iets? Dan kunt u direct online een offerte aanvragen.

Barbecue met of zonder kok

Al onze barbecue arrangementen zijn inclusief kok die de gerechten voor u ter plaatse zal bereiden. Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een barbecue arrangement zonder kok. U krijgt dan een uitgebreide instructie over de desbetreffende barbecue zodat u zelf voor een heerlijke maaltijd kan zorgen.

Barbecue in de Achterhoek bestellen

Wilt u barbecue op uw feest in de Achterhoek? Plaats dan direct een bestelling! Dit kan zeer eenvoudig via de website. Indien u speciale wensen of nog vragen hebt, vul dan het online contactformulier in. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden zodat uw feest helemaal compleet wordt met onze catering.